Op zaterdag 23 en zondag 24 november hebben wij weer een mooi concert gegeven! Publiek en Novo Cantare, bedankt voor jullie enthousiasme! Het was genieten!

Wil je meezingen bij ons volgende concert? Hou je van zingen, zoek je een gezellig koor dat muziek zingt in diverse genres, en ben je bereid om (soms) thuis je muziek in te studeren? Kom dan eens kijken bij Divertimento. De zangers en zangeressen van Divertimento zingen met veel plezier stukken uit diverse klassieke stijlperiodes, wereldmuziek, volksmuziek en pop-ballads.

Het koor bestaat uit ongeveer 30 leden. Wil je een keer de sfeer komen proeven en meezingen (op maandagavond van 20-22 uur in de Opstandingskerk in Arnhem) laat dat dan even weten via info@koordivertimento.nl.

Onder leiding van dirigent Hilde Gams en pianist Irina Levin werken we samen aan zangtechniek, frasering en samenklank en aan uitspraak en interpretatie van tekst. Tijdens de repetities wisselen we nieuw repertoire en al bekende muziekstukken af. Naast een aantal kleinere optredens wordt er in de regel één keer per jaar een groot concert rondom een thema gegeven.

Meer weten over ons repertoire? Bekijk het overzicht van recente concerten en kijk en luister naar ons concert uit 2016.

2019LuxMvoorkant2019LuxMachterkant

017-DSC_5343-Divertimento-Oorlog-en-Vrede-gf

Museum Bronbeek 26 november 2017 Optreden ‘Oorlog en Vrede’