Zingende de zomer in!

Zingende de zomer in!

Datum/Tijd
16/06/2018
15:00 - 16:30

Locatie
Opstandingskerk

Informatie:

Wie wil er nu niet “ZINGEND de ZOMER in? ”

 

Op zaterdag 16 juni vanaf 15.15 u kunt u genieten van een dubbelconcert:  de koren Zijdelinks en Divertimento brengen een gevarieerd programma, met als afsluiting een toost op de zomer!

 

Vrouwenkoor Zijdelinks, met hun inspirerende dirigente Mirjam van Wijk, zingt met veel plezier verschillende muzikale genres:  van nederlandstalige nummers van bekende artiesten en jazzy stukken tot stoere popmuziek. Drie- of vierstemmige muziek, met soms een lied in een kleinere bezetting. Met een verrassende choreografie geven we graag een bijzondere twist aan de nummers.

Gemengd koor Divertimento zal met een zeer divers repertoire de tweede helft van het concert verzorgen.  De liederen variëren van klassiek tot modern, van wereldmuziek tot populaire nummers, met een daverend einde! Dirigente Hilde Gams en pianiste Irina Levin nemen u, samen met het koor, graag mee zingend de zomer in!

Kaartjes a  € 5 p.p. kunnen bij de ingang van de kerk gekocht worden.

Kinderen gratis

Programma

14.50 uur: Inloop publiek

15.15 uur: Concert met repertoire van beide koren

16.15 uur: Borrel en hapjes

 

Adres

Opstandingskerk

Rosendaalseweg 505

6824 KL Arnhem

Ingang: boven (kerkingang)

De parkeerplekken boven bij de kerk graag vrijhouden voor mindervaliden. Parkeren kan langs de Rosendaalseweg of op het braakliggende terrein naast de kerk.

 

Wij hebben er zin in ! Tot zaterdag 16 juni.